Laca Producciones, des de Barcelona i amb projecció nacional

És una agència de management jove, va néixer el 2019, però de llavors ençà ha experimentat una enorme evolució. La companyia liderada per Tony Martínez sobresurt, principalment, per envoltar-se de professionals qualificats, cohesionats i amb gran experiència dins el sector. Treball, esforç, actitud i dedicació, són el seu sant i senya.

Laca Producciones compta ja amb un catàleg de talent de, ni més ni menys que, deu artistes, entre grups i solistes, dels que es podrien destacar Claudia Xiva, ex participant del TV Show ‘EUFÒRIA’ de TV3, el cantant Jere amb quatre discos i més de cinc-cents concerts o el grup de rock corunyès Tregua, entre d’altres.

Laca Producciones, a més a més, són productora audiovisual de films, i nombrosos curtmetratges i videoclips. Amigo Invisible és la seva darrera pel·lícula.

En definitiva, Laca Producciones, ha fet seu el lema: Som Art.