‘Wet Iguanas’, el grup revelació de l’escena indie rock al Baix Llobregat

Apassionats, impetuosos, expressius, joves, però, sobretot, radicalment divergents. La banda santboiana de rock indie, ‘Wet Iguanas’, inicia la seva particular travessa amb un primer EP titulat Monday, caracteritzat per temes de ritmes enèrgics i lletres profundes. L’àlbum reviu els primers passos de titans del gènere com THE SMITHS, PIXIES, SONIC YOUTH o THE CURE.

Dalt dels escenaris tampoc deixen ningú indiferent i connecten, des del minut zero, amb un públic sempre fidel i entregat. No hi manca cap element del vestuari, ni de la il·luminació o la posada en escena. L’èxit i l’espectacle hi estan garantits.

Segueix els ‘Wet Iguanas’ de ben a prop, i gaudeix-ne de les noves estrenes i els concerts.

Veure’n més a xarxes socials