2×1 en ‘Wet Iguanas’

Havia de ser notícia d’última hora però, finalment, ho van anunciar ex abrupto dilluns de la setmana passada: els ‘Wet Iguanas’ estrenen nou disc i es titula “San Andreas”.

El senzill captura l’essència distintiva del rock indie dels ‘Wet Iguanas’, lletres introspectives i melodies enèrgiques. A més, els seguidors no han hagut d’esperar gaire per submergir-se, novament, en el món musical de la banda santboiana, perquè “San Andreas” es va publicar el 20 març a les 18 hores, mitjançant les principals plataformes digitals. El senzill marca l’inici d’un emocionant periple que culminarà en un EP de cinc temes, una experiència auditiva única que ben segur captivarà els fanàtics del gènere.

Però això no és tot, per celebrar aquest emocionant llançament els ‘Wet Iguanas’ van oferir un concert tres dies més tard, el 23 de març, a les 21 hores a la sala ‘Wolf de Barcelona’. A l’esdeveniment, en què revisqueren el seu recorregut vital, van convidar el power-duo saragossà ‘Lady Banana’. Definitivament, va ser una nova oportunitat per gaudir-ne de la seva passió sobre els escenaris, i del seu talent i estil únics.

Segueix els ‘Wet Iguanas’ a xarxes socials.