El segell independent Studio21 consolida la seva posició a la indústria discogràfica local

Studio21, un dels projectes més prominents de la industria fonogràfica local, celebrarà, pròximament, el seu primer aniversari amb un significatiu catàleg de llançaments entre els que destaca ‘Baila Conmigo’, participat per l’intèrpret d’urban BENI.

Des de la seva creació, Studio21 s’ha distingit pel seu compromís amb el talent local emergent, per la perfecció creativa, i l’aposta per les TIC en els entorns de producció i d’edició del so.

La fermesa de Studio21, com a segell discogràfic, es deu, altrament, a la seva capacitat d’adaptació i a l’aposta per les últimes tendències del màrqueting dins el sector. Tot plegat per arribar a audiències globals de forma més efectiva.

“El nostre èxit no seria possible sense l’ardu treball i el talent dels nostres artistes, equip i socis a la indústria. Estem totalment compromesos a continuar elevant l’estàndard de la música, i a seguir sent un far de creativitat i excel·lència dins el sector”, va destacar el president del segell, Pol Cutié Soler, a l’entrevista concedida a Radio Club.

Coneix-los a Instagram i Spotify.