L’essència de la música dels 80 alça el cap en una nova forma d’expressió artística, el retro wave

Els nostàlgics de la cultura musical de la década dels 80, podran reviure-la de la mà d’aquest nou gènere que ja compta, avui dia,  amb innombrables plataformes digitals de difusió i milions d’adeptes arreu del món.

El retro wave o retro pren de referent a grups com els Alphaville, Depeche Mode, New Order o Tears For Fears, i s’impregna, per una banda, de melodies progressives nascudes de sintetitzadors electrònics i, per una altra, de passatges vocals nostàlgics i melancòlics calculats a la mil·lèsima.

FM-84, The Midnight o Dreamkid són alguns dels referents actuals d’aquest gènere avantguardista.

Aquests són alguns dels canals dedicats al restro wave:

@NewRetroWave

@RetrowaveCinema

@RetroSynthwave